Terug naar overzicht
31 mrt 2020

Chris Persyn slaat nieuwe weg in

Na ruim 32 jaar nam Chris Persyn afscheid van ons kantoor om zich voortaan voluit toe te leggen op wat steeds een passie van hem is geweest: het geven van bedrijfsinterne opleidingen inzake de juridische aspecten van arbeidsveiligheid en welzijn op het werk.

Chris was in 1988 mede-oprichter van Crivits & Persyn waarin hij actief was als advocaat en vennoot. Hij leidde al die tijd onze praktijkgroep sociaal recht, publiceerde regelmatig over diverse sociaalrechtelijke onderwerpen en werd ook geregeld gevraagd als spreker over deze thema’s. De klemtoon lag hierbij op het arbeidsongevallenrecht, aansprakelijkheid inzake arbeidsveiligheid en sociaalrechtelijke aspecten van insolventie.

Nadat zij elk als beginnend stagiair en vervolgens als medewerker vele jaren met Chris hebben samengewerkt, staan mr. Alain Uyttenhove, mr. Charline Bulteel en mr. Mariël Van Vynckt samen met hun medewerkers garant voor een geruisloze continuïteit van onze praktijkgroep sociaal recht.

Samen met mr. Rik Crivits heeft Chris het kantoor Crivits & Persyn gemaakt tot wat het vandaag geworden is. Zijn inbreng kan onmogelijk overschat worden. We zijn hem daar met ons allen zéér dankbaar voor en wensen hem alle succes toe in de nieuwe richting die hij ingeslagen is.