Terug naar overzicht
05 okt 2021

C&P blijft groeien en verwelkomt zes nieuwe advocaat-stagiaires! 

Mr. Astrid Goeman vervoegde op 27 september 2021 ons kantoor en zal, als onze meest ervaren nieuweling, ons team ondernemingsrecht versterken. Astrid behaalde haar master in de rechten aan de KU Leuven in 2019 en doorliep de eerste twee jaren van haar stage bij een groot Belgisch advocatenkantoor waar ze eveneens actief was in het ondernemingsrecht.

Sinds 1 augustus 2021 mogen wij ook mr. Lene De Vlieger welkom heten als nieuwe advocaat-stagiair in ons kantoor.
Lene studeerde af als master in de rechten aan de Universiteit Gent en startte in 2020 aan balie West-Vlaanderen. Lene spitst zich voornamelijk toe op overheidsopdrachtenrecht, ambtenarenrecht, omgevingsrecht en aannemingsrecht.

Begin oktober zijn ook Eveline Lesage, Marlies De Brabandere, Emma Van Eenoo en Xanthe Carlier als eerstejaars advocaat-stagiair gestart in ons kantoor.

Eveline Lesage studeerde in 2021 af als master in de rechten aan de KU Leuven. Zij zal in de praktijkgroep ondernemingsrecht worden ingeschakeld.
Marlies De Brabandere studeerde in 2020 af als master in de rechten aan de UGent en behaalde in 2021 een manama vennootschapsrecht aan de KU Leuven. Zij zal zich voornamelijk toeleggen op het insolventierecht.
Emma Van Eenoo studeerde in 2021 af als master in de rechten aan de UGent. Zij zal in de praktijkgroep overheids-, vastgoed- en aansprakelijkheidsrecht worden ingeschakeld.
Xanthe Carlier studeerde in 2020 af als master in de rechten aan de UGent en behaalde in 2021 een manama sociaal recht aan de ULB. Zij zal zich toeleggen op het sociaal recht.

Het kantoor is verheugd met hun komst en wenst hen allen alvast heel veel succes!