Arbeidsveiligheid en verantwoordelijkheid

Een ongeval komt nooit alleen. Ook vanuit juridisch perspectief is dit zo. Een arbeidsongeval in een bedrijf vergt niet alleen een benadering vanuit het welzijns- en arbeidsongevallenrecht, maar kan ook vanuit strafrechtelijke hoek ernstige implicaties hebben. Crivits & Persyn heeft hierover ruime expertise, zowel op proactief adviserend vlak als in burgerlijke en correctionele procedures.

Verder is het steeds belangrijk dat een specialist de schade als gevolg van het ongeval in kaart kan brengen. Niet zelden is het aansprakelijkheids- en verzekeringskluwen complex, zeker wanneer er letselschade mee gemoeid is. Onze ervaren verzekeringsspecialisten staan u hierin met raad en daad bij.

Crivits & Persyn adviseert u over het organiseren van een preventief veiligheidsbeleid in uw onderneming. We geven regelmatig opleidingen waarin u leert hoe risico’s en inbreuken op het welzijn van uw werknemers te vermijden. Indien gewenst kunnen wij een incompany-opleiding op maat van uw bedrijf organiseren.