Crivits & Persyn
Juridisch maatwerk

Over ons

Kwalitatief juridisch maatwerk

Crivits & Persyn staat u bij als juridische partner. We bieden meerwaarde aan onze cliënten door het recht constructief en inventief in te zetten. Als solide basis voor uw professionele activiteit en om juridische problemen op te lossen.

Onze speerpunten

Blijf op de hoogte

KB nr. 15 (Staatsblad van 24 april 2020). Een opschorting voor de door de COVID-19-crisis getroffen ondernemingen (webinar on demand – beschikbaar vanaf 19 mei 2020)

26 mei 2020
Seminaries

Sinds 19 mei 2020 kan via de website van LegalNews een webinar on demand worden gevolgd in samenwerking met mr. Rik Crivits en mr. Jens Vrebos.

Tijdens dit webinar wordt de achtergrond en de inhoud...

Lees meer over KB nr. 15 (Staatsblad van 24 april 2020). Een opschorting voor de door de COVID-19-crisis getroffen ondernemingen (webinar on demand – beschikbaar vanaf 19 mei 2020)

De gerechtelijke reorganisatie: een volledige praktijkgerichte analyse (webinar on demand – beschikbaar in de loop van juni 2020)

26 mei 2020
Seminaries

In samenwerking met LegalNews zullen mrs. Rik Crivits, Jens Vrebos en Astrid Lescouhier een webinar on demand geven omtrent een praktijkgerichte analyse van de gerechtelijke reorganisatie. Tijdens...

Lees meer over De gerechtelijke reorganisatie: een volledige praktijkgerichte analyse (webinar on demand – beschikbaar in de loop van juni 2020)

Het Grondwettelijk Hof zegt nee tegen de Bijkluswet

26 mei 2020
Publicaties

Sinds 2018 kan iedereen die een hoofdstatuut als zelfstandige, werknemer, ambtenaar of gepensioneerde in zijn vrije tijd legaal tegen betaling bijklussen. De Bijkluswet maakt dit mogelijk voor...

Lees meer over Het Grondwettelijk Hof zegt nee tegen de Bijkluswet