Crivits & Persyn
Juridisch maatwerk

Over ons

Kwalitatief juridisch maatwerk

Crivits & Persyn staat u bij als juridische partner. We bieden meerwaarde aan onze cliënten door het recht constructief en inventief in te zetten. Als solide basis voor uw professionele activiteit en om juridische problemen op te lossen.

Onze speerpunten

Blijf op de hoogte

Nieuwe vereffeningsprocedure na invoering WVV + de procedure van gerechtelijke reorganisatie als antwoord op de crisis? (10 maart 2021)

23 feb 2021
Seminaries

Mr. Jens Vrebos en mr. Astrid Lescouhier bespreken tijdens een online seminarie op 10 maart 2021 twee insolventieprocedures in detail en vanuit een praktijkgerichte invalshoek.

Meer info: www.aiovzw...

Lees meer over Nieuwe vereffeningsprocedure na invoering WVV + de procedure van gerechtelijke reorganisatie als antwoord op de crisis? (10 maart 2021)

Knipperlichten. Belangrijke ontwikkelingen in het ondernemingsrecht voor 2021, met bijzondere aandacht voor de impact van COVID-19 (webinar on demand)

23 feb 2021
Seminaries

In samenwerking met Contrast Seminars hebben mr. Astrid Lescouhier en mr. Lore Rammeloo een webinar “on demand” opgenomen waarbij zij de belangrijkste ondernemingsrechtelijke evoluties uit 2020...

Lees meer over Knipperlichten. Belangrijke ontwikkelingen in het ondernemingsrecht voor 2021, met bijzondere aandacht voor de impact van COVID-19 (webinar on demand)