Over ons

Kwalitatief juridisch maatwerk

Crivits & Persyn staat u bij als juridische partner. We bieden meerwaarde aan onze cliënten door het recht constructief en inventief in te zetten. Als solide basis voor uw professionele activiteit en om juridische problemen op te lossen.

Onze advocaten luisteren naar u, denken mee en bieden deskundig advies in verstaanbare taal. Ons team bestaat uit specialisten die elkaar onderling aanvullen en versterken. Samen werken we oplossingen uit die aansluiten bij wat u echt nodig hebt.

Crivits & Persyn staat voor kwalitatief juridisch maatwerk met een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie.

Over het kantoor

Crivits & Persyn werd in 1988 opgericht door Rik Crivits & Chris Persyn. Ruim dertig jaar later bestaat het kantoor uit een team van meer dan 35 medewerkers die zich elk specialiseren in specifieke materies. Door onderling samen te werken combineren we onze expertise, met het belang van onze cliënten voor ogen. Zo bieden we u de best mogelijke oplossing voor al uw juridische vragen en noden.

Onze waarden

Oprecht bekommerd

Onze cliënten gaan ons ter harte, hun reputatie en groei zijn onze zorg.

Respect

Het is onze ambitie gerespecteerd te worden voor kwalitatief en resultaatgericht maatwerk. De sleutel daartoe is respect betonen aan iedereen.

Samen gedreven

Als juridisch partner zetten we ons met overtuiging in voor onze cliënten. Ook binnen het kantoor werken we samen en vullen elkaars specialiteiten aan, gedreven in wat we doen.

Helder

Wij spreken de taal van de cliënt. Technische vakinhouden verwoorden we in verstaanbare termen. We communiceren transparant en bieden juridische oplossingen aan op een overzichtelijke manier.

Oplossingsgericht

Wij bieden oplossingen aan, geen technische memo’s en adviezen. We bereiden ons grondig voor, gericht op de concrete situatie van de cliënt. Daarna stellen we de stappen voor om het beste resultaat te behalen.

Internationale samenwerking

Om uw internationale activiteiten deskundig te ondersteunen maakt Crivits & Persyn deel uit van het Europese samenwerkingsverband Girlings Europe, met partnerkantoren in het Verenigd Koninkrijk (Girlings Solicitors) en Frankrijk (Barron Brun Duwat Ritaine). We onderhouden ook relaties met gereputeerde advocatenkantoren in de andere buurlanden.

Crivits & Persyn houdt van transparantie. Ook als het gaat om wat u betaalt.

Op onze facturen vindt u een overzicht van de prestaties en de in rekening gebrachte kosten. We rekenen in principe maandelijks af, zodat u zicht blijft houden op de financiële stand van zaken van uw dossier.

De prijs voor onze diensten bestaat uit erelonen en kosten.

ERELONEN

De prestaties van de advocaat of advocaten die uw dossier behandelen, worden vergoed tegen uurtarief. Afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat of medewerkers die uw dossier behandelt ligt dit tussen € 100 en 250 (excl. 21% btw).

KOSTEN

De kosten omvatten enerzijds de algemene administratie- en kantoorkosten en anderzijds bedragen verschuldigd aan derden en verplaatsingskosten. Voor de algemene administratie- en kantoorkosten opteert Crivits & Persyn ervoor om deze niet elk afzonderlijk aan te rekenen, maar te werken met een kostenforfait van 17% op de aangerekende erelonen. Glashelder en geen verrassingen bij uw factuur.

Verplaatsingskosten buiten Brugge (met de wagen of het openbaar vervoer) worden apart aangerekend. Verplaatsingen met de wagen worden aangerekend aan 0,60 EUR/km (tarief per 1 oktober 2022).

Verder worden vergoedingen voor prestaties of tussenkomsten van derden en andere uitgaven in het kader van een opdracht eveneens afzonderlijk aangerekend. Dat kan gaan om gerechtsdeurwaarderskosten, vertaalkosten, kosten voor consultatie van gespecialiseerde databanken …

Hebt u vragen over onze erelonen en kosten of wilt u hierover een specifieke afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Afhankelijk van de zaak is een forfaitair ereloon of een ereloon in functie van een bepaald resultaat ook mogelijk.