Over ons

Kwalitatief juridisch maatwerk

Crivits & Persyn staat u bij als juridische partner. We bieden meerwaarde aan onze cliënten door het recht constructief en inventief in te zetten. Als solide basis voor uw professionele activiteit en om juridische problemen op te lossen.

Onze advocaten luisteren naar u, denken mee en bieden deskundig advies in verstaanbare taal. Ons team bestaat uit specialisten die elkaar onderling aanvullen en versterken. Samen werken we oplossingen uit die aansluiten bij wat u echt nodig hebt.

Crivits & Persyn staat voor kwalitatief juridisch maatwerk met een persoonlijke, resultaatgerichte aanpak en heldere communicatie.

Over het kantoor

Crivits & Persyn werd in 1988 opgericht door Rik Crivits & Chris Persyn. Ruim vijfendertig jaar later heeft het kantoor een stevige reputatie opgebouwd in onder meer ondernemingsrecht, sociaal recht, overheidsopdrachten, vastgoed en aansprakelijkheid.

Door onderling samen te werken combineren onze medewerkers hun expertise, met het belang van onze cliënten voor ogen. Zo bieden we u de best mogelijke oplossing voor al uw juridische vragen en noden.

Onze waarden

Betrokken

Onze aandacht gaat voor alles naar jouw bekommernissen. We luisteren actief en streven naar begrip en verbinding.

Respectvol

Bij alles wat we doen en tegenover iedereen, is respect een basisbeginsel.

Samen

We maken maximaal gebruik van de ruime en veelzijdige expertise die ons kantoor in huis heeft. We scholen onszelf intensief bij, delen onze kennis en vullen elkaars specialiteiten aan. We werken overtuigd en gedreven samen, onderling en met jou. We versterken elkaar.

Helder

We communiceren doelgericht, helder en gestructureerd. We zijn transparant en duidelijk zowel naar aanpak als naar kosten en timing toe.

Oplossingsgericht

We gaan altijd voluit voor resultaten op maat. We zijn inventief en pragmatisch, en bieden concrete oplossingen aan, geen technische memo’s of adviezen. We vermijden onnodige procedures.

Internationale samenwerking

Om uw internationale activiteiten deskundig te ondersteunen maakt Crivits & Persyn deel uit van het Europese samenwerkingsverband Girlings Europe, met partnerkantoren in het Verenigd Koninkrijk (Girlings Solicitors) en Frankrijk (Barron Brun Duwat Ritaine). We onderhouden ook relaties met gereputeerde advocatenkantoren in de andere buurlanden.

Crivits & Persyn houdt van transparantie. Ook als het gaat om wat u betaalt.

Op onze facturen vindt u een overzicht van de prestaties en de in rekening gebrachte kosten. We rekenen in principe maandelijks af, zodat u zicht blijft houden op de financiële stand van zaken van uw dossier.

De prijs voor onze diensten bestaat uit erelonen en kosten.

ERELONEN

De prestaties van de advocaat of advocaten die uw dossier behandelen, worden vergoed tegen uurtarief. Afhankelijk van de ervaring en specialisatie van de advocaat of medewerkers die uw dossier behandelt ligt dit tussen € 100 en 250 (excl. 21% btw).

KOSTEN

De kosten omvatten enerzijds de algemene administratie- en kantoorkosten en anderzijds bedragen verschuldigd aan derden en verplaatsingskosten. Voor de algemene administratie- en kantoorkosten opteert Crivits & Persyn ervoor om deze niet elk afzonderlijk aan te rekenen, maar te werken met een kostenforfait van 17% op de aangerekende erelonen. Glashelder en geen verrassingen bij uw factuur.

Verplaatsingskosten buiten Brugge (met de wagen of het openbaar vervoer) worden apart aangerekend. Verplaatsingen met de wagen worden aangerekend aan 0,60 EUR/km (tarief per 1 oktober 2022).

Verder worden vergoedingen voor prestaties of tussenkomsten van derden en andere uitgaven in het kader van een opdracht eveneens afzonderlijk aangerekend. Dat kan gaan om gerechtsdeurwaarderskosten, vertaalkosten, kosten voor consultatie van gespecialiseerde databanken …

Hebt u vragen over onze erelonen en kosten of wilt u hierover een specifieke afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op. Afhankelijk van de zaak is een forfaitair ereloon of een ereloon in functie van een bepaald resultaat ook mogelijk.